Smoothy van rabarber en aardbei



Gezond en lekker. Voor ontbijt als tussendoor of voor na het sporten.



Bereidingswijze

1

Marineer de rabarber ongeveer een uur in de suiker.

2

Breng de rabarber aan de kook en laat afkoelen.

3

Meng de rabarber samen met de aardbeien en leg het 1 tot 2 uur in de vriezer.

4

Meng het bloedsinaasappelsap met de honing.

5

Mix het sap samen met het bevroren fruit in een blender tot een fijne vloeistof. Voeg daarna de melk toe.

6

Zet de blender nog even aan tot het schuimt.

7

Serveer de smoothy in hoge glazen. Smakelijk!


Plaats een reactie


Ingrediënten

100 g
rabarber (in stukjes)
200 g
aardbeien
1 T
suiker
1  
bloedsinaasappel (het sap)
1 T
honing
500 ml
Melk (volle)

 
Personen
Kooktijd
2 h.

Tips

Je kan het beste de rabarber al iets eerder klaar maken, omdat het ook nog in de vriezer moet.