Garnalencocktail



Een Garnalencocktail is altijd lekker om te eten. Je kan het als voorgerecht gebruiken of mee bij een buffet. Je kan het bij pasta of gekookte aardappels serveren.



Bereidingswijze

1

Maak de sla schoon het eventueel wassen en plukken.

2

Emondeer de tomaten en snij ze in partjes.

3

Maak de cocktailsaus of gebruik de voorbereide saus of uit pot.

4

Snij de citroenen, eieren in partjes.

5

Dresseer in een glas of op een bord. Doe eerst wat sla en daarop de garnalen en afmaken met de citroen, ei en de tomaat. Je kan de saus erdoor mengen of apart serveren.
Eetsmakelijk!


Plaats een reactie


Ingrediënten

1  
ijsbergsla (of verschillende is meer naar eigen smaak)
500 g
grijze garnalen
3  
eieren (hard gekookt)
3  
citroenen
3  
tomaten

 
People
Kooktijd
10 min.

Tips

Je kan het in een glas serveren of je kan het in een hele tomaat serveren, laat dan de tomaten in het recept weg en pak dan de hoeveelheid tomaten die je nodig hebt. Ontvel eerst de tomaten en haal de zaadjes eruit.