Asperge carbonara met parmaham



Overheerlijke pasta carbonara met asperges, dit smaakt altijd is en is snel klaar ook hebben niet veel ingrediënten nodig.



Bereidingswijze

1

Best begin je met al de pasta kookpot op het vuur te zetten men ruim water kruid het water me voldoende zout.

2

Begin nu met de asperges te schillen en zet ze op het vuur in een kookpot net onderwater, best zet je er nog een bord op zodat alle asperges onderwater blijven. Als de asperges koken mogen ze van het vuur en laat ze afkoelen in de kookpot.

3

Als de asperges ook op het vuur staan kan je ondertussen beginnen aan de carbonara saus zet een kleine pot op het vuur en snij de champignons in vier en bak ze in de kookpot afblussen met citroen en de room. Voeg een kwartje van een teen look toe en peper en zout.

4

Voor de afwerking kan je de parmaham ciseleren en krokant bakken in de pan of drogen in de oven.


Plaats een reactie


Ingrediënten

1 bn
asperges
250 g
champignons
20 dl
room
   
zout & peper
30 g
Parmezaanse kaas
1  
citroen
1 bn
platte peterselie
1 clv
look

 
Personen